Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést signál vzduchem?

Od: stein odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

řeším dilema jak nést vzduchem jednoduchý signál na vzdálenost max 500m. Jde mi jen o jednoduchou logiku - vysílá/nevysílá. Stačí mi zachytit jen ANO/NE.

Takto bych potřeboval provozovat 5 zařízení na jednom místě aby se vzájemně nerušili. Přijímač může být společný, nebo 5 různých přijímačů.

Nedokážu nikde v elektro obchodech sehnat ani kategorii elektroniky která by něco takového umožňovala. Prosím o rady zda žádám alespoň trochu reálnou věc a co k tomu budu případně potřebovat.

Moc děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zkuste
flajzar.cz/...
Nebo další na jeho stránce
flajzar.cz/...

hodnocení

0x

Na menší vzdálenost to lze řešit třeba i laserem, na větší vzdálenost je to již běžnou rf technologií trochu problém.

Takže buď wifi nebo gsm komunikátor.

doplněno 08.12.14 00:42:

Nebo toto ovládán/...

a ještě mě napadá modelářská vysílačka a přijímač...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]