Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android- chybová hláška

Od: hanesz* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám telefon Huawei Ascend Y530 a po přibližně půl ročním používání mi telefon začal hlásit tuto chybovou hlášku.

"K dokončení této akce není v úložišti dostatek místa. Uvolněte místo a opakujte pokus"

Vyskakuje to přibližně každou hodinu a nebo když si najedu do hudebního přehrávače a chci pustit hudbu (v přehrávači se ani žádná skladba nezobrazuje, jen ta hláška) nebo při zobrazení obrázku na Viberu. Vždy se to podaří vyřešit restartem ale pouze na nějakou chvíli, po které se vše opět opakuje.

V telefonu jsem nic neměnil, neinstaloval (kromě pár her z Google play) ani nedělal jiné úpravy. Jako výchozí úložiště mám nastavenou SD Kartu o velikosti 8GB. Je ale zajímavé, že když kliknu na Nastavení- Zařízení- Další- Úložiště, tak se mi v odstavci Karta SD píše celkové místo 0,00 B. Přitom kartu nemám plnou ani z poloviny.

Ještě mě napadlo, jestli by to nemohlo ovlivnit USB připojení k PC, kde mám nastaveno MTP. Vůbec nevím, k čemu to je a jsou tam na výběr celkem 3 možnosti, MTP, PTP a Pamětové zařízení USB. Každopádně hláška vyskakuje, ikdyž není telefon připojen k pc.

Nemůže být chyba v pamětové kartě, že bych to vyřešil koupí nové?

Pokud jsem zapoměl na nějaké údaje, tak je doplním.

Všem budu moc vděčný za rady, jelikož je to otravné a omezuje to práci s telefonem. :(

Android- chybová hláška

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Ahoj, vymaž některé věci z paměti telefonu, ne z SD karty! Jestli nepomůže tak zkus v telefonu obnovit tovární data, pokud si nepamatuješ heslo k účtu Google, udělej reset pomocí Recovery menu:

Vnitřní Flash paměť máš 4 GB, jestli je plná nemusí fungovat funkce jako galerie nebo přehrávání hudby, můžou se také objevit chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]