Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabet se zapne, ale jen svítí

Od: jarrrdaa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Mám tablet Prestigio multipad pmp7100d duo. Zapnu ho a jen se tak zlehka rozsvítí, spíš jako blikne pote trošičku svítí. Podle mě systém normalně nabíhá, protože, když chvilku počkám a zmáčku tlačítko, kterým ho zamykám, tak zčerná a když ho zmáčku znovu, tak zase blikne. Myslím si, že se jedná o displej. Máte s tím někdo podobné zkušenosti. Nevím, jak to funguje, takže se zeptám blbě: nemůže tam být něj něco vypadlého nebo uvolněného nebo je ccelý displej mrtvý?

Předem díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

prvně bych zkusil restart tabletu. Nevím jak u tohodle. U některých je na to tlačítko na zadní straně, některé stačí velmi dlouze stisknout tlačítko vypnout/zapnout.

jarrrdaa
hodnocení

To už jsem zkoušel a bez výsledků

Jestli myslíš že pod mrtvým displejem tablet běží, píchni ho na HDMI do televize.Jestli grafika běží měl by se objevit obraz. Vyklepat konektor vevnitř se samozřejmě mohl teoretická šance že byl z výroby blbě zacvaknutej konektor je vždycky ale většinou držej tak že se nevyklepou ani při nárazu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]