Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka na webkameru

Od: dana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jak si mám nainstalovat webkameru. Mám jí v notebooku ale nejde mi zpustit pomocí skype a ani k ní nemám žádné ovladače. Prosím pomozde mi,děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jaka je to kamera a co mate za operacni system?

zuzankha*
hodnocení

0x

Nejsem žádný expert, ale monžá právě proto se Vám to zkusím vysvětlit po lopatě, tak jak to chápe laik - já*smich*

Také jsem nedostala nainstalované ovladače a webkamera mi funguje - pokud mluvíme konkrétně o programu skype, tak tam je nutné při rozhovoru kliknout na zahájit videorozhovor a pak bych se Vám to mělo podařit. Pokud ne, tak je chyba ještě někde jinde. Z vlastní zkušenosti doporučuju zkontrolovat, zda je odlepená folie z webkamery;).

Samotný program na webkameru jsem získala, až když jsem si instalovala ovladač k foťáku. Ale asi by měla jít spustit i bez toho...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jde o webku vestavěnou v noťasu? A nefunguje jen ve Skype, nebo vůbec?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]