Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jak si mám nainstalovat webkameru. Mám jí v notebooku ale nejde mi zpustit pomocí skype a ani k ní nemám žádné ovladače. Prosím pomozde mi,děkuji.
Nejsem žádný expert, ale monžá právě proto se Vám to zkusím vysvětlit po lopatě, tak jak to chápe laik - já
Také jsem nedostala nainstalované ovladače a webkamera mi funguje - pokud mluvíme konkrétně o programu skype, tak tam je nutné při rozhovoru kliknout na zahájit videorozhovor a pak bych se Vám to mělo podařit. Pokud ne, tak je chyba ještě někde jinde. Z vlastní zkušenosti doporučuju zkontrolovat, zda je odlepená folie z webkamery.
Samotný program na webkameru jsem získala, až když jsem si instalovala ovladač k foťáku. Ale asi by měla jít spustit i bez toho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.