Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření odezvy mobilní sítě

Od: ohneta* odpovědí: 5 změna:

Zdravím rádcové,

už 2x se mě stalo, že mě kontaktovali jacísi pracovníci telekomunikační firmy (název jsem přeslechl) s tím, že měří sílu odezvy mobilní sítě. Chtěli po mě, abych po nich opakoval slova a oni na základě toho odezvu změří. Vždy jsem jim telefon típl, páč je to dle mě blbost. Poprvé mě ten maník tvrdil, že pokud nebudu spolupracovat, tak mě můžou odpojit, čemuž jsem se mu vysmál. Setkali jste se s tím taky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukám, že vtipálkové mají docela fantazii :)

Tohle na mě ještě fakt nikdo nezkusil

zajixxx*
hodnocení

0x

Nesetkal, a souhlasím s Vámi. Takové to měření je k ničemu. Mají na to své metody..., důmyslnější něž čekat než někdo něco zopakuje xDD... Někdo si z Vás udělal srandu... :)

Ikdyž netuším proč by měli měřit "odezvu" sítě...

dejavu*
hodnocení

0x

A jaká slova chtěli přeříkat? Např. Pošli - peníze - na - účet - nebo - vyhodím - budovu - do - povětří? :)

doplněno 19.11.14 22:09:

Z jakého to bylo čísla?

ohneta*
hodnocení

Dejavu nevím, tak daleko jsem nečekal a mobil jsem típl. Je pravda, že ten první borec co mě volal, byl značně nervozní a působil neprofesionálně. Ten dnešní hovor už zněl věrohodněji, ale i tak jsem ho nenechal vykecat a položil to.

doplněno 20.11.14 18:37:

@dejavu poprvé už nevím, včera volal ze skrytého

hodnocení

0x

Na měření sitě používají nejdříve okolní BTSky, poté různé měřící vozy, nakonec je pár mobilní testerů ale jen pár..

A pak jsou nas stovky dobrovolně koníčkově testujících kde co jak funguje přímo naostro...

A pak civilové co už jen volaj když se nikam nedovolaj :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]