Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky mobil?

Od: dada1993 odpovědí: 4 změna:
Zdravim. Mam takove dilema rozhoduji se mezi trema mobily a to: Iphone6,Htc M8, a nebo LG 3 Kdo jake mate zkusenosti a jaky byste mi doporucili? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

1x

Ahoj, začnu IPhonem 6, ten je nejdražší, pokud chceš dobře odladěný telefon a hlavně chceš být vidět mezi lidmi, je to jasná volba. Pokud chceš telefon na poslech hudby, ber HTC, má jeden z nejlepších zvukových výstupů, co se smartphonů týče, také má jako IPhone kovovou konstrukci. Pokud chceš s telefonem fotit, nejlepší volbou z těchto tří bude LG G3 se třináctimegapixelovým fotoaparátem, optickou stabilizací obrazu a rychlým laserovým ostřením, tady si dávej pozor, verze s 32GB má 3GB RAM, verze s 16GB úložištěm jen 2GB RAM. Výkonově je HTC M8 a LG G3 na stejné úrovni. Záleží také na tom jestli chceš otevřený Android nebo uzavřený systém IOS.

dada1993
hodnocení

No ja rad posloucham radio a co jsem slysel tak u iphone radio neni a kdyz si chci stajnou hudbu tak musim mit nejaly progr pry. A Htc se mi libi ze ma android jsem na nej zvykli ale chtel bych se trosku lisit od odstatnich..
jokeer*

S HTC M8 neuděláte chybu, je to opravdu krásný telefon s kterým mezi lidmi budete také vyčnívat. Jinak jsem také fanda Androidu, hlavně díky jeho otevřenosti.

hodnocení

0x

iOS=iPhone 6

android=LG G3 32gb

Jinak pokud na to máte, kupte si jako já iPhone 6 64GB -16 gb verzi nemá u mě smysl kupovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]