Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím jestli se mi ten mobil už doslova zbláznil, ale tuším, že asi ano. Mám doma Samsung Galaxy Mini, paměťová karta má 8GB a z Google Play jsem si stáhla jenom 2 aplikace (Facebook Messenger a Ask). Jakmile si chci stáhnout ještě jednu, tak mi to hlásí, že mám paměť plnou a já na té paměťové kartě vůbec nic nemám. Jenom pár písniček, pár fotek a dvě aplikace. A když si stáhnu přes mobil nějakou písničku, tak mi to nic nehlásí, jenom když stahuji z Google Play. Na SD kartě mám zaplněno jenom 551MB a mám ještě 7,28GB, tak proč mi to ukazuje, že mám přeplněnou paměť? Děkuji za pomoc.
Sam android dokaze aplikace presunout na SD kartu, tady problem nebude. Je ale spousta aplikaci, ktere uz od vytvoreni neumoznuji aby byly instalovany na kartu, ale pouze do interni pameti telefonu. A zde je ten problem.
Tohle je problém i mnoha jiných mobilů s androidem. Malá ROM. Také aktualizace programů zabírají na ROM místo... Můj telefon má 374 MB využito a 46 MB volno. Běda, když to druhé klesne na 42 MB. To pak nestahuje ani maily a hlásí mi vykřičníkem, že musím mazat.
To je s androidy trošku složitý.Musíme počítat i s tím,že se aktualizuje.Např. fbc má zezačátku jen snad 15 MB,ale pak má i 150MB.S tím mobil počítá,tekže asi bude aplikace přehnaně velká,což trošku nedává smysl.Avšak mně se tohle ukazuje i když mám jiný mobil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.