Nejste přihlášen/a.
Přestala mi fungovat baterie na telefonu (HTC HD2) zjistil jsem to tak, že po nabití se telefon stejnak po pár minutách vypl. MYslel jsem že je to spíš chyba v telefonu no a tak jsem zapl telefon znova, telefon začal ale najednou "páchnout" tak jsem baterku vytáhnul a vyšel z ní dým. Zahřívala se, je možné že může dojít k nějakému tomu "výbuchu". Baterku jsem hodil na chodbu a trochu i zajiskřila. Hrozí nějaké nebezpečí?
No, že by ta baterka vyhodila barák do luftu, to asi ne, ale bacha, LiPol baterie umí pěkné pyrotechnické efekty, když to na ně přijde - typický je právě pach po jahodách.
Je fakt, že to leptadlo má daleko větší baterii, ale i malá lipolka umí ,,pobavit´´
Ideálně vadnou baterku uložit někde venku v plechovém kýblu
Dobrý den, k výbuchu by dojít nemělo, ale může dojít k zahoření, kdyby se porušil plášť baterie. A přečtěte si i ten článek viz odkaz. Zdravím!
A určite je na vine batéria?Nemôže byť vadný telefon?Ak je niečo v telefone v skrate tak sa bateria bude hriať.Bateria nedokáže dať taký výkon aký tečie vdaka skratu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.