Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
již delší čas se mi v různou dobu a to i v nočích hodinách stává že mi jednou zazvoní telefon a v protokolu telefonu vidím že šlo o neznámé číslo.Operátora mam T-mobil,ale číslo je převzaté od Vodafonu.Od pár lidí vím že se jim to taky občas stává.Mě ale docela často.Je nějaká šance zjistit jaké číslo mě prozvání?
Děkuji za každou odpověď?
Pěkný den, pokud myslíte tzv. "skryté číslo", tak ze svých zkušeností od Vodafonu vím, že je nutné toto číslo vzít...mám stejnou zkušenost...neustále mě prozvánělo nějaké skryté číslo, ale hlavně v noci, klidně i v 1 či ve 4 ráno...zjistil jsem si u operátora, že je nutné toto číslo vzít, aby ho mohl zjistit nejlepší na to, dát si telefon například ke starší TV, kdy se při volání a příjmu signálu ještě před samotným hovorem začne ozývat nejdřív zmíněná zaplá TV podivnáma zvukama
pak jen číslo vzít, stačí jen hoor přijmout, poté zašlete požadavek na operátora a do 2 až 3 dnů máte doma dopis, kde máte telefoní číslo, ze kterého Vás někdo otravuje...jak s tímto číslem naložíto, už je poté jen a jen na Vás
U Vodafonu po mě nic nechtěli, vše zdarma...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.