Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je značka lenovo dobrá?

Od: laja* odpovědí: 9 změna:

ahoj chtěla bych si koupit nový dotikový mobil od lenova ale vůbec s touhle značkou nemám zkušenosti. Jsou její produkty kvalitní atd.? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Tak nejak normalni. Otazkou je, co lze v dnesni dobe povazovat za kvalitni znacku...

Asi by bylo lepsi se bavit o konkretnim modelu a ten srovnavat s konkurenci.

iz*
hodnocení

1x

Podle mne je Lenovo dobrá značka.

PS: dostal mne doTIkový mobil ...

kangaroo*
hodnocení

1x

Lenovo je GOOD a jen dál rozšiřuje sortiment a upevnění na trhu elektroniky. Rozhodně jde o TOP5 značku

doplněno 17.11.14 15:47:

Lenovo nedávno koupilo Motorolu a další část IBM oddělení, takže posiluje a plánuje velké rozšíření na poli mobilů,notebooků,serverů,...

caabik*

chtel bych si koupit mobil Lenovo A536, ale typ displeje je TFT TN nebudou ěptné pozorovací uhly nebo to nebude poznat od IPS?

hodnocení

0x

Lenovo jsou kvalitní telefony, kdybych nebyl iPhonista koupil bych si tento: mobilni-telefony.heureka./... radči Lenovo než Huawei.

stonek*
hodnocení

0x

Značka myšleno jako brand - názor zákazníků je to top, dávají obrovké peníze do marketingu (cena zařízení tomu odpovídá) a dělají to dobře. Hardware je čína (lespoň ty s čím jsem se setkal), najdete uvnitř naprosto stejnou desku a periferie jako v čínských značkách, vyrábí pro ně medion, malata atd...

tomas11*

Tak zrovna teď jsem schválně obrátil nový noťas lenovo abych přečetl na štítku - made in CHina ,. Ale fachčí OK.

audinos*
hodnocení

0x

LENOVO - v rodině od této značky tablet, phablet i stolní PC - vše výborné.

deniisek19*

mám nový nb lenovo thinkpad 3x na reklamaci,(výměna disku, dvakrát baterka...) a podobné info mám od více stran, s touto značkou je to horší než někdy před 6ti lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]