Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartwatch jaké koupit

Od: ahojtadyja odpovědí: 1 změna:

Ahoj, jelikož se blíží Vánoce tak nevím jaké hodinky si mám vybrat. Nebo spíš je to asi jediná věc která by se mi šikla protože telefon, počítač a různé věci mám, a ani o knížky nebudu mít starosti... Hodně se mi libí hodinky obecně a připadá mi divné že když se zajímám o mobilní technologie tak si budu kupovat normálni hodinky takže jsem se rozhodl pro Smart... Rok staré hodinky - Sony SmartWatch 2, využítí především jako notifikace, čas atp... Cena? 3 až 3,5 tisíce. Ale přeci jen jsou rok staré a hodně nových funkcí tam chybí, jako například OS Android Wear. Jako dalšího tu Máme LG G Watch, cena 6 tisíc na CZC. Všechny nové potřebné funkce, výkonný procesor, vyšší RAM paměť. Můj názor je takový že ty LG hodinky pracují samostatné a Sony se musí spoléhat na telefon. Jako oběcně bych Smartwatche využíval na čas, notifikace, krokování, při sportu aj... Další mě hodně zaujali Morotola Moto 360. Ale to už je trošku výšší liga a stojí přibližna 9 tisíc a to bych už za hodinky nedával. Jaký je váš názor, počkali by jste a nebo jaké by jste si vybrali vy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ZA cca půl roku dosadí své chytré hodinky na trh apple kvůli kterého se to všechno tak trochu rozjelo, do té doby bych počkal neb většina výrobců co své hodinky nyní vydala je mají v první generaci plné dětských chyb, za nějaký půl rok tyhle stroječky budou někde jinde, a me osobně se ted libí ty co brzy samsung vydá, měří tep, potivost, tlak a kupu dalších věcí až jsem žasnul...kupovat to nyní prostě není dobrý nápad, ale pokud to mát bejt naježeno tak za mě osobně moto 360 které vypadají nejlépe a jsou nejdál ale i tak bych počkal, zatím to ještě není ono...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]