Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční osvětlení vs kvalita

Od: kutilek odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat koupil jsem si na internetu vánoční rampouchy takové ty co vypadají jak když sněží.ale moc nevěrím tomu trafu co tam je,jelikož to bude svítit i když nebudu doma bojím se aby to třeba nechytlo,dnes jsem to nechal celý den svítit a trafo je uplně studené,ale přece jenom pro klid bych ho chtěl dát do nějáké krabičky poradíte do čeho to dát,jo a ještě z toho trafa vede kabel do zásuvky takový průhledný uplně tenký myslýte že ho mám vyměnit.myslel jsem že když ty rampouchy budou stát 700kč že budou teda kvalitnější

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se nehreje zdroj ani jeho kabel tak je to v pohode.

hodnocení

0x

Vánoční osvětlení vs. kvalita?

Někdo má rád na vánočním stormečku svíčky, někomu se líbí elektrické žárovky nebo LEDky. Jak vypadá stromeček ozdobený kvalitou? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]