Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flashdisk do TV

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám takový dotaz máme telku panasonic viera ale na zadní straně jsou jen porty na hdmi tak jsem se chtěl zeptat jestli kdybych si koupil redukci z hdmi na usb jestli by šli z ,,flashky´´ přehrávat filmy v TV? Předem děkuju za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že pokud ta TV nemá port USB (někdy je na boku TV), tak to nepůjde.

Ona by ta TV ani nevěděla, jaký film by měla přehrávat - musela by umět zobrazit soubory z flashky. A některé starší TV s USB portem umí zobrazovat z flashky jenom fotky nebo MP3 a film stejně nepřehrají. Zdravím!

pfpetr*

stejnou službu vám udělá jakékoliv zařízení s usb vstupem , samotnou tv to naučit nedokážete. Mezi nejlevnější variantu patří settopbox s usb vstupem pak různá multimedialní centra a také můj oblíbený PS3

doplněno 15.11.14 17:48:

další variantou pro vás může být toto zive.cz/...

praivo*

Tak on hlavně port HDMi je určen pro přenos obrazu a zvuku v digitální podobě, ale ne pro jiná data, tudíž použitelná redukce ani neexistuje,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]