Nejste přihlášen/a.
Dobre rano,
je v Cesku nejaky dovozce cinskych telefonu Xiaomi,jehoz by bylo povazovat za oficialniho distributora?
je v Cesku nejaky dovozce cinskych telefonu Xiaomi,jehoz by bylo povazovat za oficialniho distributora?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
dejavu*
0x
Xiaomi nemá zájem rozšiřovat pole působnosti mimo Čínu, kromě internetového obchodu v USA. Zde psali o ofiko zástupci v ČR, ale ukázalo se, že se jednalo o podvod, více diskuze pod článkem.
Pak je ještě tento neofiko obchod xiaomi-store.cz/...
doplněno 15.11.14 12:27:Ano, vím, že je rok stará, ale nic se od té doby nezměnilo.
paw*
0x
Jestli chcete mit telefon s bezproblemovou zarukou, kupte od alzy, mironetu ci jineho velkeho prodejce.
Dejavu: dekuji za odpoved ale odkaz je na diskusi starou presne jeden rok.
Paw: ja si ho objednal v kamennem obchode u nas ve meste,bude na nej zaruka 2 roky,jen me zmatlo,ze oni jej udajne maji od oficialniho ceskeho distributora.Ja na netu zadneho takoveho nenasel
Paw: ja si ho objednal v kamennem obchode u nas ve meste,bude na nej zaruka 2 roky,jen me zmatlo,ze oni jej udajne maji od oficialniho ceskeho distributora.Ja na netu zadneho takoveho nenasel
paw*
Ofiko cesky distributor se vubec nemusi jmenovat xiaomi. Muzou to brat treba od nemeckeho distributora.
Jak jsem se tak o tuhle značku zajímal před půl rokem, vyčetl jsem na netu že jediný evropský oficiální distributor a servis je někde v Bulharsku , kam se posílaly vadné kusy prodané i přes čínské e.shopy aby se nemusely posílat do číny.
Pochybuju že se za půl roku něco změnilo. Já nakonec koupil Jiayu.
Pochybuju že se za půl roku něco změnilo. Já nakonec koupil Jiayu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]