Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Root - htc wildfire s

Od: honzous00 odpovědí: 4 změna:
Čau, chtěl jsem se zeptat jestli neznáte nějaký 100% funkční root zkoušel jsem už pár, ale videa jsou v aj takže jsem je moc nepochopil, prosím za odpověď za jakou.
doplněno 13.11.14 16:42: Android: 2.3.5
Htc sense: 2.1
Číslo software: 2.26.401.3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud se bojíš zasahovat do systému nebo nevíš jak na to, tak ti doporučuji udělat root pomocí programu Kingo ROOT , který nainstaluješ do PC a provedeš root jedním kliknutím :) Postup: v telefonu povol instalaci programů z neznámých zdrojů, pak najdi v telefonu vývojářské možnosti a tam zaškrtni Ladění USB, poté zapoj telefon přes USB do PC a počkej než ho PC rozpozná, potom zapni program Kingo ROOT a čekej dokud se telefon nenačte a neobjeví se tlačítko ROOT, na které klikneš a ROOT se automaticky začne provádět, během procesu telefon v žádném případě neodpojuj i kdyby se ti zdálo, že proces trvá již dlouho, o úspěšném provedení tě program bude informovat po skončení procesu :) Pokud máš uzamknutý Bootloader, bude nutno ho ještě před použitím Kingo ROOT odemknou pomocí programu na oficiálních stránkách HTC ! Návod na odemčení bootloaderu

zde , návod na root pomocí Kingo ROOT

zde.

honzous00
hodnocení

Jaký mám použít z těch CARRIER, já si vybral toto HTC EU.

Jestli jsem vybral špatně prosím o pomoc, protože to unlock bootloaderu probíhá v pořádku, ale těsně před koncem se telefon pokaždé odpojí.

Možná, že by to mohlo mít něco společného s tím S-OFF, ale já mám S-ON-> nevím co to znamená,ale možná to může být tím

jokeer*

S-ON nebo S-OFF, je zkratka pro security on/off, dá se přeložit jako zabezpečení zapnuto/vypnuto. HTC EU bude myslím správně. Root jsem prováděl už na několika zařízeních, ale bootloader jsem nikdy odemykat nemusel, hlavně proto, že jsem od HTC telefon nikdy neměl, netuším v čem je problém, shlédni pár videí, zkus si dopodrobna projít návod a pokus opakuj!

honzous00
hodnocení

bohužel S-ON, ale nevím jak to vypnout. Shlédl jsem pár videií, ale nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]