Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčištění nahrávky od šumu

Od: filipoh* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím, kde by mi vyčistily video nahrávku svatby na flashce od hlasitého šumu? kde to dělají a kolik si za to cca berou? Jsem z Brna. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Ještě by to chtělo upřesnit o jakou "videonahrávku" se jedná. Jestli je digitální, nebo na kazetě, pásce, ...

filipoh*
hodnocení

jistě jste se přehlédl, nahrávka je na flashce, tedy digitál :)

No mě by spíš zajímalo od jakého hlasitého šumu?

filipoh*
13.11.14 11:56
hodnocení

Vítr :(

Chyba kameramana, že nepoužil eliminaci vlivu větru. Používá se elektronická - pokud to kamera umožňuje, nebo molitanem zakrytý mikrofon, v nouzi stačí i froté ponožka :)

Dodatečně se to bude těžko odstraňovat a bude to rozhodně na úkor výsledné kvality zvuku - nebude sice slyšet vítr, ale zvuk bude zase jinak zkreslený a chvílemi nesrozumitelný...

hodnocení

0x

nahrál bych to na youtube a použil jejich filtry k vylepšení nahrávky

je to zdarma a někdy to má vcelku dobré výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]