Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám asi 8 let starou vestavěnou kombinovanou lednici Whirlpool CB 304 W a v chladícím prostoru mám 12 °C bez ohlednu na to, jaký nastavím stupeň na termostatu. Mrazící část se zdá v pořádku, cca -20 °C. Poměr zapnutí/vypnutí kompresoru se zdá také v pořádku, čemuž nasvědčuje i spotřeba asi 0,9kWh/den, opět stejná při max i min na termostatu.
Chystám se lednici vytáhnout a zkontrolovat ještě zezadu, neměli byste nějaké tipy, kde hledat poruchu a jak s opravou? Mě napadá jen zkusit vyměnit ten termostat.
Díky moc.
A teplotu v chladícím prostoru jsi měřil jak a čím? Nejlepší na měření je umístit do prostřed hrníček s vodou a měřit tu vodu. Předpokládám že se jedná o jednokompresorovou chladničku.
Závada může být i v chladicím okruhu a stím neuděláš nic.
měřím přesně jak píšeš, zkoušel jsem i další teploměr a prostě to de poznat, když se napiju mlíka, že to není ono
je to jednokompresorová lednice a jedním termostatem v chladničce
může být, ale mě zas nesedí, proč by termostat vypínal kompresor, když ještě není dostatečně nízká teplota
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.