Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl jsem se zeptat jelikož nikde nemůžu najít stručnou odpověď kterou byhc pochopil..
Chtěl jsem se zeptat, v jakém režimu normálně funguje připojení přes kroucenou dvojlinkou? Full duplex nebo half duplex?
A přenos je paralelní nebo sériový?
Děkuji moc..
to je moc široce položená otázka...záleží na konkrétním případě, jestli jde o ADSL tak to jede v plném duplexu, každý směr na jiné frekvenci...blíže u mne telefon.unas.cz/...
doplněno 12.11.14 20:27:případně na telefon.unas.cz/...
klasický poloviční duplex (half) používal dálnopis nebo Morse telegraf. dodnes ho používají policejní pojítka, hasiči letadla atd...plný duplex (full) je třeba při hovoru, kdy si můžete skákat do řeči...
doplněno 13.11.14 13:03:přenos je seriový jen tam kde jsou digitální data, u analogu nic takového neexistuje...třeba u hovoru..(tedy pokud nemáme na mysli jeho digitalizovanou část)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.