Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkonný mobil

Od: imsusan odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Potřebovala bych poradit ohledně mobilu, nemůžu si vybrat a hlavně se moc v mobilech nevyznám, takže nevím, který je nejlepší. Jde mi především o hudbu a výkon.

Měla jsem Huawei Ascend G300, který mi sice vydržel 2 roky, ale některé aplikace mi vypadávali a internet byl pomalý. Vine a Snapchat mi nešli vůbec. Takže by to chtělo mobil, který je fakt spolehlivý a nebude mít problém s otevřením aplikacemi a hlavně, aby se je dalo přesunout na SD kartu. (Jak jsem četla, v některých mobilech tohle chybí)

Max cena. 6 000,- ale bych ráda, kdyby to vyšlo i za mín :)

Přemýšlela jsem o:

Xiaomi Redmi 1S

jiayu g4s

LG D605 Optimus L9 II

HUAWEI Ascend P7 mini.

Ano, vím, že jsou to opět číňani. :D Kdyby jste měli nějaké zkušenosti z jedním z nich, určitě neváhejte napsat a nebo mi můžete poradit jiný telefon. :) Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

imsusan
hodnocení

*S jedním znich :) :-D

praivo*
hodnocení

0x

Co třeba ZOPO ZP980+?

filip17*
hodnocení

0x

Tak dnes už snad není mobil, který nezvládne hudbu a aplikace jako snapchat nebo vine to dnes zvládnou mobily za 4000 s přehledem, co se týče toho přesouvání na SD kartu, tak pokud chcete drtivou většinu přesouvat na SD kartu, musíte si udělat tzv. root.

Mezi zmíněnými telefony bych si vybral asi ten Xiaomi nebo Huawei, ale porozhlídnul bych se třeba po LG 2 mini, který se dá sehnat pod 6 000 nebo HTC desire 610, který lze také sehnat pod 6 000 a navíc oba dva telefony už mají android 4.4 kitkat, ty ostatní běží na ještě starším androidu Jelly bean a nevím jak je to s aktualizacemi.

paw*
hodnocení

0x
Mel sem redmi 1s a ted mam G4s. Z hlediska vykonu porovnatelne. G4s je o nekolik mm mensi, ale zase tlustsi. Ale ma baterku, co vydrzi 2 dny normalniho provozu. 1S ma super prostredi, skvely dobry GPS cip (coz G4S nema), ale zase jenom 1GB ram. Bohate to staci. Jedna nevyhoda 1S je to, ze MIUI neumi prehodit 3G sit na druhou simku. Ale je litr levnejsi. Prehodit appku na SD kartu jde u obou. Kdyz by umelo MUI prehazovat 3G sit, zustanu u Xiaomi.

stirecek*
hodnocení

0x
Manželce a dceři jsem koupil Zopo C2 (totožný jako Zopo 980). Petipalcove, full hd, 32giga paměť, 2 x foťák atd, v balení folie na displej, silikonovy obal, otevírací obal, touchpad, atd. Cena i s dopravou z Číny 5000kc kus. Telefony šlapou naprosto v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]