Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uprava fotky

Od: tutofka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den prajem. :) Potreboval by som pomoc z dvoma fotkami. Sú nezaostrene a rozmazane. Vadí mi hlavne že nedajú sa dobre prečítať písmenka v texte. Poradte prosím, čo s tým..vdaka :) času je malo a tak by som potreboval to vyriešiť čím skôr tym lepšie..vdaka ;) :)

Uprava fotky
Uprava fotky #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Trošičku to možná doostříš v nějakým fotoeditoru, ale nikdy to nebude dokonalý. Špatně zaostřenou fotku už ničím dodatečně nezaostříš.

tutofka*
hodnocení

skoda ja sa v tomto nejako nevyznam :/ :D

micinka123*
hodnocení

2x

Já na úpravu fotek používám program Picasa, který lze zdarma stáhnout z internetu. Je tam funkce zaostření a prostě různé vylepšení pro fotky. Zkuste a uvidíte.. Jo a Picasa je i prohlížeč fotografií. Já ji mám už pár let a je to výborný program.

Micka

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud by šlo o trvalou úpravu těch fotek v PC, tak použijte grafický editor, v něm zkuste obrázek zvětšit, upravit jas a kontrast i doostřit. Výsledek by měl být lepší, ale zvětšením se asi zhorší celková kvalita obrázku - ale, čitelné to bude. Zdravím!

doplněno 09.11.14 11:14:

Zkoušel jsem tu úpravu v GIMPu, ale výsledek je neostrý, písmo je čitelné, ale malé číslice už ne.

Takže, bohužel.

doplněno 09.11.14 14:36:

Toto je asi maximum, které z toho lze udělat. Snad alespoň něco je čitelné při větší pečlivosti.

Uprava fotky #3
Uprava fotky #4
tutofka*
hodnocení

Nemohli by ste sa na to mrknuť a skúsiť to..? čo sa týka takýchto oblasti..tak som ľavá :D ak tak dakujem i tak no :)

tutofka*
hodnocení

Poslal by si mi to prosim, ak je aspon pismo v pohode..? Diks.. :)

isteron
hodnocení

0x
file:///C:/Users/RK%20-%20KN%20-%20ST%20-%20PC/Desktop/22.jpg
tutofka*
hodnocení

Subor nejde otvorit :/

dejavu*
hodnocení

0x

Vem to ven, kde je lepší světlo a vyfoť víc zblízka, navíc čelně, ne zešikma, jinak budou nějaká písmena ostrá, jiná nečitelná. Zostřit tuhle mobilovou hrůzu do čitelnosti je nemožné. I Photoshop byl bezmocný.

doplněno 09.11.14 14:42:

2. foto jde trochu lepší

proč to nepřefotíš?

Uprava fotky #5

jdukolem
hodnocení

0x

Jestli chceš,aby ti to někdo upravil,tak v prvé řadě to musíš někde uložit ke stažení a to bez jakýchkoliv úprav.Z obrázku o rozlišení 660x500 ti nikdo nic neudělá.Nakonec existují i online editory,kde to můžeš zkusit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]