Nejste přihlášen/a.
No rozhodně to má větší výhody než RGBY rastr
Při velikých úhlopříčkách to něco do sebe má, na levý a pravý konec TV se člověk nedívá na obrazovku tolik šikmo.
Apple dělá už i televize? Ne teď vážně, jak už psal @bmbx, prohnutá obrazovka by měla zaručit lepší pozorovací úhel.
Je to pouze marketingový tah.
Jinak by se již normálně dělali prohnutá plátna v kině.
doplněno 10.11.14 07:15:@bmbx Přečti si znova, co jsem psal a pak můžeš znova reagovat. (nikde jsem netvrdil, že nejsou)
:
a tys ještě neviděl prohnuté plátno v kině? Samozřejmě, že v kinech prohnutá plátna existují
mikihans:
nejde o zručený pozorovací úhel u LCD panelů, jde o prachobyčejné koukání na obraz ze šikma. Nehledě na to, že prohnuté jsou především TV s technologií OLED a tam pozorovací úhel nemá vliv na kvalitu zobrazení.
doplněno 10.11.14 08:33: Tak dobře, přečetl jsem si to znovu - pozastavuješ se nad tím že se nedělají normálně.
Mnoho věcí nemá zdaleka takový přínos jak se lidem předkládá, už samotná čistá LED technologie u TV (nemyslím LED podsvit LCD) není takový zázrak jak se tvrdí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.