Nejste přihlášen/a.
Měl bych dotaz týká se hry Eternity Warriors 3, nyní mám iPhone 5S 32gb a plánuji koupit iphone 6 64gb(kvůli větší paměti) a otázka zní, jestli když bych si na ten iPhone 6 taky nainstaloval Eternity Warriors3 jestli by šly ty uložené pozice jako ty herni postavy na určitém levelu přenést z toho iPhone 5S 32gb na iphone 6 64gb? Protože jsem vývojem těch postav Warrior Monk Mage strávil skoro 1rok, tak byl rád, kdyby se ten level s tou postavou dal přenést na iPhone 6.
Podotázka: nevíte jestli se chystá eternity warriors 4?
Pokud používáš icloud tak po koupi new ip se ti tel z icloudu obnoví do posledního detaili včetně třeba rozepsané sms či zapnutých budíků...
Nikdy si nikdo nestěžoval a invisible shield folie...firma to původně prodávala jako potah vrtulí na heli apache ...
Jinak kryt asi jakýkoli gumák?
Já mám na 4S true carbon kryt a je pravda že jsem nevěřil co všechno už přežil..ale ta cena kdybych to měl platit tak ani za nic, ale já ho prakticky dostal zadáčo no...
A jinak určitě obal vyzkoušet jak vypadá...
Hangar: kdybys mě ještě mohl doporučit nějaké dobré ochranné odolné pouzdro(proti případnému pádu na chodník) a nějakou folii na displej mého objednaného iPhone 6 64 GB silver byl bych rád. Preferuju dobrý poměr cena/ kvalita, ochranné pouzdro tak do 800Kč plus minus něco a folie plně průhledná aby se tam pokud možno nedělaly vzduchové bubliny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.