Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou čtečku koupit

Od: kenyska® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu, jakou čtečku zakoupit. Moje požedavky - ne zcela drahá, lehká, matný displej, možnost i audioknih. možnost zvětšení písma. Líbí se mi : alza.cz/... lae je přece jen dražší a foťák v ní mít nemusím

Dík zdravím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eskom*
hodnocení

2x

Nechci dělat reklamu, ale já jsem koupil čtečku Prestigio i když mě různí lidé zrazovali. Na rozdíl od běžných černobílých čteček, které mají velkou výdrž baterie, potřebují však světlo aby se dalo číst, tato čtečna je barevná a displej svítí, tedy dá se číst i ve tmě. Mimo to lze na ni mimo e-knihy, nahrát také fotografie, videofilmy a samozřejmě písničky. Mimo to funguje také jako hodiny, kalendář, radio FM a diktafon, je možné použít micro SD karty já tam mám 32 GB.

Samozřejmě je na vás jak se rozhodnete já jsem se svou čtečkou nadmíru spokojen.

praivo*

Jenže "elektronický inkoust" při zobrazování neměnného motivu nepotřebuje napájení, což znamená, že taková čtečka má mnohem větší výdrž na jedno nabití. A přídavné podsvícení pro e-ink také už není výjimka.

Jako čtečku s výše uvedenými funkcemi jsem si osobně koupil rovnou levný tablet.

hodnocení

ten já právě mám a velmi mne trápí zrcedlový lesk displeje.

hodnocení

2x

Myslím a podle mých zkušeností Vám plně vyhoví nějaká čtečka Pocket Book xxxx. Mám ji již nějaký čas jsem spokojen s její kompatibilitou na různé formáty i s "výdrží" baterie.

doplněno 08.11.14 13:06:

Tady je předností e-ink.

hodnocení

2x

Pocketbook se vyznačují největší podporou všech knižních a textových formátů. Josu různě vybavené, Wi-Fi, přísvit displeje, foťák, dotykový displej, audio. Není problém si vybrat tu pravou, nikdo vás nenutí si kupovat s foťákem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]