Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, jakou čtečku zakoupit. Moje požedavky - ne zcela drahá, lehká, matný displej, možnost i audioknih. možnost zvětšení písma. Líbí se mi : alza.cz/... lae je přece jen dražší a foťák v ní mít nemusím
Dík zdravím
Nechci dělat reklamu, ale já jsem koupil čtečku Prestigio i když mě různí lidé zrazovali. Na rozdíl od běžných černobílých čteček, které mají velkou výdrž baterie, potřebují však světlo aby se dalo číst, tato čtečna je barevná a displej svítí, tedy dá se číst i ve tmě. Mimo to lze na ni mimo e-knihy, nahrát také fotografie, videofilmy a samozřejmě písničky. Mimo to funguje také jako hodiny, kalendář, radio FM a diktafon, je možné použít micro SD karty já tam mám 32 GB.
Samozřejmě je na vás jak se rozhodnete já jsem se svou čtečkou nadmíru spokojen.
Jenže "elektronický inkoust" při zobrazování neměnného motivu nepotřebuje napájení, což znamená, že taková čtečka má mnohem větší výdrž na jedno nabití. A přídavné podsvícení pro e-ink také už není výjimka.
Jako čtečku s výše uvedenými funkcemi jsem si osobně koupil rovnou levný tablet.
Pocketbook se vyznačují největší podporou všech knižních a textových formátů. Josu různě vybavené, Wi-Fi, přísvit displeje, foťák, dotykový displej, audio. Není problém si vybrat tu pravou, nikdo vás nenutí si kupovat s foťákem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.