Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přemýšlím o mobilu Nokia C5-03 a chtěl bych se zeptat zda s ním má někdo zkušenost.Jestli se někdo najde tam mi sem můžete napsat nějaké info jako třeba nevýhody atd... Dík moc
Asi tak, je to jeden z nejlevnějších dotykáčů na trhu a cena prostě odpovídá kvalitě.
Nenáročného uživatele určitě neurazí, ale pokud čekáte od telefonu i nějakou přidanou hodnotu, tak se nedočkáte.
A nevýhody..
nejzásadnější je podle mě celkem fórová konstrukce, malé rozlišení, malá citlivost a podle mě i poměrně slabé podsvícení displeje...
Zdravím Vás,
tento telefon, nokii C5-03, v barevném provedení na fotce mám již rok a pět měsíců. Před tím jsem měla jinou značku, a to samsung, jakési véčko, bez jakýchkoliv vymožeností. Teď již k samotnému mobilu:
1) Rozměry - veškeré dražší dotykové telefony se mi zdají moc velké, nevlezou se do kapsy džínů, tento tam padne úplně pohodlně
2) Váha - zdá se mi opravdu lehký, protože je z plastu
3) Uživatelské prostředí - já, přístrojový antitalent, jsem si na používání telefonu velmi rychle zvykla
4) Wifi - toto jsem chtěla hodně, snadno se připojuje, přístup na net je hned z úvodní obrazovky
5) Dotykové ovládání - je sice rezistivní, ale mně se ovláda docela dobře, občas, když si moc zkrátím nehty, tak se překliknu
6) Obrazovka - je bohužel lesklá, na slunci je zhoršená čitelnost, obrazovka je potažena folií, to oceňuji, ochrana před poškrábáním samotného mobilu
7) Foťák - 5 Mpx bez autofokusu, pokud chcete pouze běžně fotit, postačí, s trochou šikovnosti vyfotíte i A4 textu, kterou pak bez problému přečtete (nebo třeba jízdní řád)
8) Psaní SMS - velice pohodlné, tlačítka jdou nastavit tak, jako na normálním telefonu s tlačítky
9) Hudební přehrávač + zvuk - na tom je mobil velice dobře, zvuk je kvalitní i se sluchátky od nokie
10) Výdrž baterie - když na něj jednou čas mrknete, tak vydrží bez problému i 7 dní, pokud párkrát za den budete na netu tak těch 5 dní, dá se dobíjet i počítačem přes USB kabel
Jinak nevím, co by vás zajímalo. Klidně se ptejte...
Anzionka.
doplněno 09.12.12 13:48:Ještě ta fotka:
Ahoj, neni to žádnej super mobil ale jako telefon na volání a sms poslouží dobře. Foťák fotí dobře, ale jen při opravdu dobrém světle. Fotky z venku za denního světla dělá pěkný ale stačí trochu šero a už jsou nic moc. Displej neoplývá žádnýma super barvama, ale při tý ceně telefonu se nedá ničemu divit. Jinak do servisu tenhle mobil chodí nejvíce asi na problémy s dotykovým panelem, který je prostě jeden z těch nejlevnějších... Což vyzrazuje už jen fakt, že při vypnutém displeji když se podíváte na displej pod určitým úhlem, vidíte na dotykovém panelu lehce patrné pravidelně uspořádané (do mřížky) tečky.
Osobně bych si koupil raději o malinko dražší ZTE Skate alfacomp.cz/...
který je výkonem úplně jinde. A hlavně běží na androidu a máte tedy možnost stáhnout si zadarmo neskutečné množství her a jiných aplikací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.