Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha při instalaci grafiky

Od: miras911* odpovědí: 8 změna:

Zdravim mohl by mi někdo poradit.Instaloval jsem novou grafickou kartu nainstaloval i ovladače.Apočítač píše že ovladač byl úspěšně nainstalován,ale software zistil problém při pokusu o spuštění zařízení.Kod problému 43.

Nevíte někdo co to znamená.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jak se ti zobrazuje ve správci zažízení? je tam vykřičník a nebo je to OK?

miras911*
hodnocení

čauves je tam vykřičník

bohužel nikdo tady nevíme, co máš za grafárnu a co jsi tam dal za ovladač, tak zkus přeinstalování ovladače, nebo koukni k výrobci co má na stránkách, případně tam stahni aktuální ovladač, možná jsi instaloval ovladač pro jinou verzi OS

miras911*
hodnocení

prosim tě je to starší grafika geforce 8800gts,to jsem skousel i odistalovat a znova jsem spustil počítač a samo to nainstalovalo ale stále je tam vykřičník a nejede.Když jsem byl na nVidii tak jsem stáhnul ovladače a psalo to že nemuže najít hardware nebo neco takového.

naihonn*
hodnocení

0x

Není v počítači náhodou nějaká televizní karta?

miras911*
hodnocení

prosim tě žádná televizní karta tam není

praivo2
hodnocení

0x
Připojil jsi kartě napájení (6-pinový konektor)?
miras911*
hodnocení

Jo jo připojl ale dikas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]