Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schéma zapojení Setobox-TV-Video

Od: kulisek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Prosím o radu jak propojit Setobox-Televizor-Video. Již se mi nabídlo několik dobrých a ochotných lidí s řešením, ale vše co jsem zkusil dle jejich rad nevedly k úspěchu. Omlouvám se, že stále zatěžuji Vaši poradnu svými dotazy, ale jsem v koncích a tak pro jistotu uvádím přesné označení Settoboxu, Televize a videa, aby měl poradce představu o všech vstupech a výstupech pro kabely. Settobox - CV-5000 CINXiL; Televizor - Samsung T260HD; video-JVC-HR-S 5950EU; DVD přehrávač- Philips DVP 3264. Jde mi hlavně o to, zda může být zapojen videorekordér i DVD přehrávač společně.

Prosím, kdyby někdo měl řešení mého problému, ať zašle schéma zapojení této sestavy. Předem moc děkuji.

S pozdravem Josef.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud má Video a DVD dva SCART konektory (vstup a výstup) lze to zapojit takto: STB - VIDEO - DVD - TV. Pokud má TV dva SCART vstupy, zapojení je toto: STB - VIDEO - TV - DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]