Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za zvukový efekt?

Od: chizuru* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
zajímalo by mne, co je toto za zvukový efekt.. Jeho název, co je zač.. popřípadě i odkaz na Wiki.. :)
uloz.to/...
Všimla jsem si ho dříve v rádiích, nevím jestli se dá ještě při dnešní digitální technice zachytit, rádio jsem neposlouchala už několik let.. Tenhle konkrétní jsem jakousi náhodou vytvořila při dělání v Audacity i když tam nikde nebyl vykreslený, přesto se ozýval, tak jsem to izolovala a tak by mne zajímalo co je to zač, ale je to téměř to samé jako jsem kdysi slýchávala v rádiu.. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tyto zvuky je možné slyšet z analogově modulovaného vysílání, zejména, když "projíždíte" některé pásmo krátkých vln - o vlnové délce 13, 16, 19, 25, 31, 41 nebo 49 m. Některé rozhlasové přijímače umožňují příjem ve všech uvedených pásmech.

hodnocení

0x

je to takzvaná inerference dvou různých kmitočtů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]