Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o nasměrování...
Na internetu delší dobu pátrám po možnostech koupě "Držáku na noty", který se napíchne do dírek ve varhanách Casio ctk. Přesný typ, číslo atd. teď nevím, ale lze zjistit. Hlavní info je, že se jedná o starší kus, kolem rok 1996 dovezen z USA.
Jsou držáky "univerzální" (nepředpokládám)? Nebo je nutné dle typu, čísla, ... dohledat přesný kus (předpokládám)? Je možné někde objednat držák "namíru"?
je to takový ten ohnutý kus drátu? pokud ano, asi ho nekoupíte nový, snad někde v bazaru nebo na inzerát? vyrobil by ho určitě i šikovný řemeslník - zámečník...
už ho hledali kdysi před vámi
doplněno 05.11.14 17:26:nebo je to tento typ
původně jsem myslel na tento
já tam právě nikdy nic neviděl.. Varhany jsou podobné videu, ale řekl bych "starší" - robustní... dnes číslo nezjistím, ale už jsem to někdy v minulosti hledal, nenašel ani na goooooglu..
Tenkrát jsem koupil normální stojan na noty, ale díky změně rozmístění nábytku potřebuje manželka právě držák...
uvažoval jsem už o dřevě, ale právě v plastových varhanech by to asi nedrželo dle představ a taky by to bylo těžký... Soused zase pracuje v plastech- dělá septiky, jímky, bazény... kousek plastu by se našel... ale jestli to bude "hezký".. no asi ne
mělo by to být pod stromeček jako dárek, tak bych chtěl buď orig. nebo aspoň něco hezkého..., přesně dle videa...
doplněno 05.11.14 17:49:jde mi hlavně o ten rantlík - když tam položí noty - knihu - aby to nepadalo... kniha je A4 a cca 2kg...
pro tyto držáky jsou otvory umístěné ve snížené části panelu
profile.ultimate-guitar.c/... poradte.cz/...
jak jsou umístěné otvory pro stojan ve vašem případě, průměr?
zde je odkaz na provedení stojánku
pro zručného kutila nebude problém, natáhl bych na drát černou smršťovací bužírku (smršťuje se teplem, třeba fénem)
doplněno 06.11.14 10:58:tady jsou různé průměry, s lepidlem uvnitř, bez lepidla, vybrat patřičný průměr a bez lepidla
doplněno 06.11.14 11:00:na konce drátu -do otvorů Casia- vložit distanční vložky, pokud průměr otvoru je 2cmm;
doplněno 06.11.14 11:02:stojan tak z kulatiny o průměru cca 6 - 8mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.