Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych koupit nějakou policejní baterku,třeba i s paralizérem tak do 5 stovek.Poradí někdo jakou?Je lepší na baterky nebo nabijecí?Díky.
Jestli můžu doporučit, NEBERTE baterku na (nejčastěji) 3x AAA. Vkládají se do plastového "kastlíku"a zvlášť u těch levnějších rád praskne, potom je celá baterka k vyhození.
Já už mám pár let "POLICE"baterku z Aukra, úzkou, dlouhou, na 3x AA (jsou přímo v těle za sebou) a baterka slouží, používal jsem ji i pod vodou a naprosto bez problému.
Takto vypadá: aukro.cz/...
Ovšem není to ani Xenon, ani nemá 15W
Do 500 tak maximálně čínské fejky. Nejlepší svítilny jsou Aurory. Třeba: bikebase.cz/... nebo 1coolshop.cz/...
Zda nabíjecí nebo aku záleží na způsobu používání. Pokud svítíte dlouho a často, je výhodnější akumulátor, pokud jen občas, je vhodnější baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.