Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou baterku

Od: kanera odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych koupit nějakou policejní baterku,třeba i s paralizérem tak do 5 stovek.Poradí někdo jakou?Je lepší na baterky nebo nabijecí?Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

třeba tady

zbozomat.cz/...

a pak bybrat

google.cz/...

každopádně nabíjecí...

hodnocení

2x

Jestli můžu doporučit, NEBERTE baterku na (nejčastěji) 3x AAA. Vkládají se do plastového "kastlíku"a zvlášť u těch levnějších rád praskne, potom je celá baterka k vyhození.

Já už mám pár let "POLICE"baterku z Aukra, úzkou, dlouhou, na 3x AA (jsou přímo v těle za sebou) a baterka slouží, používal jsem ji i pod vodou a naprosto bez problému.

Takto vypadá: aukro.cz/...

Ovšem není to ani Xenon, ani nemá 15W *smich*

hodnocení

2x

CO vyberete je na Vás, nicméně určitě ledku, žádné xenony a podobné blbosti nebrat...

Jinak za 500 je reálná dobrá baterka, s paralyzérem to chce tak 1500 a víc jinak to bude šmejd a umět to nebude ani jedno pořádně, levný kočko pes nikdy neodvede dobrou práci...

praivo2
hodnocení

1x

tu znám, dobrá, v některých sadách bývá i náhradní akumulátor 18650, tedy svítilna, nabíječka, 2ks aku, popruh, nabíječka do auta, ...

honzacz*
hodnocení

0x

Do 500 tak maximálně čínské fejky. Nejlepší svítilny jsou Aurory. Třeba: bikebase.cz/... nebo 1coolshop.cz/...

Zda nabíjecí nebo aku záleží na způsobu používání. Pokud svítíte dlouho a často, je výhodnější akumulátor, pokud jen občas, je vhodnější baterie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]