Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Samsung Galaxy S Duos a občas se mi stává, že když vytočím kontakt, tak mi v telefonu jen pípne a vytáčení je přerušeno. Dále se mi stává, že mám telefon na stole, signál je OK, ale vzápětí mi přijde sms, že se mi volající nemohl dovolat. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
špatně zpracovaný telefon, zkuste reklamaci, jinak děje se to běžně u telefonů této kategorie, sám mám doma ještě někde samsung galaxy mini a dělo se mi přesně to samé, třeba když jsem vylezl z metra tak signal jakože naběhl, ale přitom jsem byl další dvě hoďky bez signalu a telefon hlásil plný signál nebo jsem ho někdy měl jen tak v kapse a když jsem se chtěl podívat na hodiny najednou bez signálu.
Známí to měl taky a vyřešil to právě tou reklamací, a já si pořídil jiný telefon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.