Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám problém koupil jsem si sluchátka a napojil je do svých reproduktorů Genius SW-G2.1 3000 no a když jsem je odpojil tak my v právém repráku chrčelo a občas vypadával no a levý byl v pohodě chrčelo to při zesilování říkám si asi bude chyba v potenciometru no tak sem odpojil zesilovač a chtěl ho rozdělat no jo ale odmontoval jsem šroubky a chtěl oddělat bok ale ono to celkem drželo chvilku jsem si stím hrál a pak sem si řekl kašlu na to protože ten plast nechcu zlomit no tak jsem dal šrouby zpátky zapojím zesilovač a pravej reprák nefunguje zkusil jsem odpojit pravý a do zdířky pro pravý jsem zapojil levý,nefungoval ale když jsem pravý rep. zapojil do levého tak fungoval takže chyba bude někde ve zdířce pro pravý rep.Takže k věci
Dá se to opravit doma?
Jak?
Nebo radši do servisu?
Můžete doporučit nějaký doporučit okolo zlína a okolí?
Předem díky za všechny odpovědi.
PS:Sory za dlouhý text.Levý rep. stále funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.