Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistna udalost pred zaplacenim

Od: skye* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, vcera jsem si koupila mobil na splatky od T-mobile. Uzavrela jsem k nemu smlouvu o pojisteni, ktere se vztahuje na udalosti, kde neuznaji zaruku. Jako vytopeni, rozbity pri vypadnuti, kradez. Pojisteni poskytuje sam T-Mobile.
No a jake mam stesti, vcera vecer mi telefon vypadl a displej se rozbil. Smlouva o pojisteni je sice platna, ale pojistne jeste nebylo uhrazeno, jelikoz se plati az s prvnim vyuctovanim, coz je za tri tydny. Pojistne podminky ma tento pripad nepamatuji. Nevite jak to je, mohu jim tam telefon donest nebo mam pockat az po prvni platbe? Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nac cekat, donesl bych jim ho a vyresil u nich.

skye*
hodnocení

No ja jsem to spis myslela z duvodu, aby se z plneni nechteli vykroutit, kdyz neni jeste pojistne zaplaceno. Ale pohledala jsem dnes na netu a mela by byt smlouva platna, tak to risknu a zitra tam zajdu.

kee
hodnocení

0x

V pojistných podmínkách je uvedeno, od kdy platí smlouva. Obvykle dnem sepsání, některé dnem uhrazení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]