Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG D605 Optimus L9 II - stále výhodná koupě?

Od: bb* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Už delší dobu sháním vhodného kandidáta na můj první smartphone do hranice +/- 4000Kč. Chci se tedy zeptat, zda v této cenové kategorii je stále nejlepší (alespoň jsem to vždy slýchávala) volbou LG L9 II, a to i přes to, že se jedná o poněkud starší model? Zjistila jsem, že je možná aktualizace Androidu z původních 4.1 na 4.4, nejsem si však jistá, jak postupovat pro dosažení takovéto aktualizace po případném zakoupení mobilu. Má někdo zkušenosti v tomto ohledu?

Podotýkám, že jsem nenáročný uživatel, mobil chci využít zejména k SMS, internetu, polsechu hudby, občasné hraní her či focení.

Předem velmi děkuji za ohlasy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj, ja D605 mam uz 6 mes. a jsem max. spokojen. Aktualizace na 4.4 probehla po mem odkliknuti automaticky asi behem hodiny vcetne stahovani, ale mobil se pak zpomalil, tak jsem downgradoval zpet na 4.1.2. Hodne dalsich totez. Displej ma super rozliseni i velikost, fotak foti dobre. Dobre vysledky testu mohu potvrdit. Nema LTE, pokud to potrebujes. Budes potrebovat pamet kartu na hudbu apod., tak si priprav dalsi penize. Tim ale porizovaci vydaje konci. Ten mobil se fakt docela povedl.

hodnocení

0x

mam ho tez a za tu cenu je dobry. Mam ho jiz rok. Fotak je prumer , hry jedou , internet jede ... po aktualizaci jsem rychle daval starsi android zpet. Ta 4.4 je spatne odladena.

hodnocení

0x
Mám o něco starší typ, P800 a jede super, jediné z čeho jsem šílený je 1GB ram. Na dnešní aplikace, kdy jich polovina běží stále je to zoufale málo. FB používám jen v mobilu a mít ještě druhou aplikaci od FB prostě nejde. Strašně dlouho všechno trvá. Dnes bych nekoupil pod 1.5Gb ideálně 2GB RAM. Je to jako kdysi u počítačů :) vás vybraný telefon má také 1GB. Jediné co bych mu vytknul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]