Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím potřeboval bych poradit potřeboval bych si vypálit pár her na DVD ale jedna hra má třeba 6GB a na jedno DVD 4.7gb se nevejde a já nevím jak udělat jako kdyby pokračování, že třeba v 4GB se to zastaví a vyzve mě to abych vložil DVD2 je to princip jak u pc her když instalujete z více jak jednoho dvd při instalaci vás to vyzve aby jste vložily disk 2.
Mám bohužel klasickou vypalovačku na DVD, takže nemohu tu udělat přes blue-ray
Programy pro vypálení mám: IMGBURN, ULTRAISO, ale kdyby jste věděli o lepších nebo o těch co to umí co požaduji tak bych byl rád, předem děkuji za každou radu, odpověď
Jedno řešení je koupit si dvouvrstvý DVD, tam se 6 GB vejde.
Další řešení je soubor komprimovat, třeba WinRar to umí a u komprimace nastavit dělení podle DVD. Pak každej díl archivu vypálíš na jednu placku a je to.
Jojo, ale pak mám třeba ještě 10GB :/ a tož bych musel Blue-Ray
Prosím vás jak se komprimuje? Win RAR mám
Když máš WinRar, tak na patřičným souboru pravomyšoklik a vybereš Přidat do archivu, hned v prvním okně vlevo dole je chlívečekm kde se nastavuje velikost jednotlivých dílů archívu. Takže až to skončí , budeš mít ve složce několik souborů stejně velkých, nazvaných Něco1.rar až Něcox.rar a ten poslední díl bude mít jinou velikost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.