Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB hub Samsung Galaxy S3 a nabíjení-pojede?

Od: pavel00* odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Napadlo mě, že bych přes redukci USB-micro USB k telefonu připojil USB hub, do kterého bych zapojil klávesnici, myš a kabel USB, který má oba dva konce stejné, tím bych mobil nabíjel. Bude to fungovat? Ptám se abych zbytečně nekupoval redukci, hub, a usb kabel, který má oba konce stejné. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

2x
Fungovat to bude jen tam bude dost spotrebicu a mensi nabijeci proud. Nabijet bude ale dele.
pavel00*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Nabíječku mám 1A, tak snad by se to nabíjet mohlo

stan44
hodnocení

0x
Hmm bude to obávám se spíš buď nabíjet nebo fungovat. Fungovat to bude jen přes usb host (otg) redukci a zapojení do hlavního usb pro pc pak připojíš do ostatních podřízených usb v hubu i několik flešek a hdd ale nenabiješ telefon. Aspoň mně to tak funguje-Samsung Note 2-noname usb otg+usb kabel a napájený usb hub. Nabíjet to bude s podřízených usb obyčejným usb-micro usb kabelem ale bez otg redukce to nepřipojí periferie a přes otg zas nejde nabíjet. To je teda aspoň moje zkušenost a snad je to to co potřebuješ vědět. Jinak je ještě údajně rozdvojený usb otg kabel-jeden konec nabíječka-druhý periferie , ale nemám zkušenost.

stan33
hodnocení

0x
Teda chápu to správně ze to chcete provozovat bez Pc jen telefon+klávesnice a myš=takové mini PC. Na to jsou totiž i speciální redukce v podobě klávesnice atd.
Pokud jen chcete hub připojený k Pc používat místo nabíječky tak to půjde v pohodě.
Nějak jsem nepochodil s doplnit odpověď, tak snad to tu nebude Xkrát.

praivo*
hodnocení

0x

USB kabel s oběma stejnými konci asi nekoupíš, rozbočovače mívají na "vstupu" microUSB a používají odpovídající kabel, případně konektor ani nemají a kabel mají zabudovaný (jen s koncovkou typu A, kterou strčíš do nabíječky).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]