Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 82 - vypnutí funkce mapy

Od: donislav* odpovědí: 1 změna:

poradí mi prosím někdo? Jaká je možnost vypnutí funkce mapy v uvedeném mobilu? Zapíná se náhodně, nechtěně. Pokud se omylem dotknu tlačítka, aniž bych chtěl použít mapy, okamžitě mi 02 napočítá sumu za připojení. Nechci toto tlačítko vůbec používat a chtěl bych poradit, zda toto tlačítko jde zablokovat? Nebo kam se obrátit o radu co s tím.

Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Obávám se že nejde o mapu ale globus a obávám se, že tuhle funkci nevypnete...Mám jen jednu dost radikální radu, pokud tlačítko slouží pouze a jen k tomuto účelu, tak jej rozeberte a mezi tlačítko a plošný spoj přilepte kus papíru nebo nějakou překážku...

Dost drastické, přiznávám, ale je to jediné co mě napadá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]