Nejste přihlášen/a.
Mám tablet Prestigio s WiFi a Bluetoothem a "hloupý" telefon NOKIA 3720 C. Chtěl jsem pomocí Blue... přenést fotografie z telefonu do tabletu. Spárování se podařilo, přenos byl zahájen ale ani jednou nebyl dokončen. Sekne se to a napíše to v tabletu hlášení, že přenos byl ukončen uživatelem. Přitom jsem na nic nesahal a nic nepřerušoval. Můžete někdo poradit jak dostat fotky z telefonu, aniž bych potřeboval ještě nějakého prostředníka (např. PC apod.)?
Dobrý den,
Děje se to i když posíláte jen jeden soubor?
Jinak a co přes paměťovou kartu? Neuvedl jsem model talbetu, ale ta Nokia má slot pro paměťovky. Nebo si je nahrát na email a pak jen stahnout do tabletu, případně nějaké cloudové úložiště, ale nevím jestli by si nokia poradila s nějakym cloudem v internetovém prohlížeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.