Nejste přihlášen/a.
Při kopírování filmu z HDD na dvd+R,jsem použila pokročilé kopírování.Kdy jsem za 1 kopírovala z hdd na dvd,formát video sp,pak jsem dala kopírovat bez uzavření disku.A film , o délce 95 minut se začal kopírovat.Ale problém je v tom,že se kpíruje stejně dlouho jako je tento film dlouhý.A ještě nelze přepnout na televizi.Kde jsem udělala prosím chybu-muže mi někdo poradit.Děkuju
Dobrý den,
Budete-li chtít kopírovat tituly v režimu vysoké rychlosti z (HDD) na disk DVD-R apod.
+R +R DL +RW
P
(V
řed nahráváním na HDD nastavte položku "Zánam s vys. rychl. kopírováníí na hodnotu "Zap.”.ýchozí nastavení je "Zap”. Str.návodu63)V následujících situacích kopírování vysokou rychlostí nepracuje:
1/ +R,+R DL,+RW
2/ +R,+R DL,+RW Tituly nahrané s poměrem stran obrazu 16:9
3/ -R, -R DL,- RW Tituly nahrané s poměrem stran obrazu 16:9 v režimu "EP” nebo "FR” (nahrávky o délce 5 hodin nebo delší)
Tituly, nahrané v režimu "EP” a "FR” (nahrávky o délce 5 hodin nebo delší)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.