Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, asi před čtvrt rokem jsem si nechala opravit rozbitý displej. Dnes se mi telefon vypl a absolutně nereaguje ani když jsem ho zkoušela nabít ,vyndat baterku nic nezabíralo. Myslíte, že když mi po převzetí při opravě řekli, že je na to záruka tak kdybych tam zašla s tím, že mi nejede myslíte, že by byla reálná šance, že by mi vrátily peníze které jsem do opravy investovala?
Bude záležet na tom, z jakého důvodu telefon na nic nereaguje. Ale pokud půjde znovu o display, nabídnou Vám podle mne další opravu (možná bezplatnou) ...
No asi se na to vykašlu, protože jsem si ho nechávala opravit u takového podivýna, který mi ho opravoval asi pul roku a cenu mi chtěl navýšit na 2 200 Kč, a když jsem mu řekla ať mi vrátí telefon tak ho najednou opravil. Ale i co jsem slyšela po té opravě od různých lidí tak že to prý opravuje špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.