Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání mobilu

Od: picmis® odpovědí: 3 změna:
Prosím o pomoc, můj ZTE Grand X in se sám vypíná, ale jen když jsem v práci. Doma nebo kdekoli venku mobil normálně používám ke všemu k čemu byl předurčen, tedy internet (wifi), navigace (GPS),budík, foto a hlavně k volání samozřejmě, vše naprosto bez chybičky funguje a nedojde k jedinému restartu, ale jakmile sním přijdu do zaměstnání tak se někdy i do 30 minut vypne, zapnu jej a on se zase po několika desítkách minut opět vypne, někdy se vypne hned po nastartování jak najde mobilní síť (Vodafone). Ve většině případů se vypne při příchozím hovoru. Takto se mi mobil vypne třeba i 30krát za pracovní dobu. Z tohoto důvodu je pro mne telefon v zaměstnání nepoužitelný. Mobil byl již třikrát na reklamaci v servisu Britex.cz . Poprvé uznali reklamaci a vyměnili zákl. desku, ale problém se opakoval, podruhé opět uznali a vyměnili baterii a reproduktor, ovšem problém se nevyřešil, potřetí reklamaci neuznali, že se závada neprojevila. Stav mobilu nyní je výše popsán. Napadá mě jestli problém nemůže být v mobilní síti v místě zaměstnání, když kdekoli jinde mobil funguje bez jakýchkoli závad? Taková závada se pak těžko reklamuje. Na druhou stranu mám v práci tento problém jen já.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

3x

Ostatní kolegové mají také mobilního operátora Vodafone? Chyba může být třeba ve firmware telefonu, může to být reakce například na slabý signál.

hodnocení

Ano i ostatní mají vodafone a je pravda že signál je slabší.

honzacz*

Možná je to nekorektní reakce na slabý signál, pokud se mobil bude podobně chovat i na jiných místech se slabým signálem, pak vám asi nezbyde, než vyměnit mobil za kvalitnější, ZTE je bohužel low endový mobil a nelze očekávat žádnou vysokou kvalitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]