Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indexy na hodinkách od 1 do 10, funkce?

Od: martin7778888 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem si pořídil hodinky, na kterých jsou indexy číselníku mimo klasického číslování od 1 do 12 doplněny také o hodnoty od 1 do 10 a mezi jednotlivými číslicemi ještě hodnoty 0,5 (číslo 10 je jakoby v pozici 12, číslo 5 zase místo 6), které nekorespondují s hodnotami 1-12 tj. sekundovka nezapadá do odrážek těchto číslic. Vůbec ovšem nevím, k čemu jsou nebo k jaké fuknci patří. Hodinky mají stopky, ale ty využívají vlastní sekundovou ručičku na menším ciferníku, čili s velkou sekundovou ručičkou nemají nic společného. Rád bych proto využil této poradny a zeptal se někoho, zdali to náhodou neví. Všem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

3x

Na internetu jste hledal špatně...

en.wikipedia.org/...

martin7778888
hodnocení

Aha, moje chyba, věděl jsem, že se na tuhle poradnu dá spolehnout. Děkuji Vám a přeji příjemný den.

hodnocení

2x

Jaká značka, typ? nenajde se o nich něco konkrétního na netu?

martin7778888
hodnocení

Tady je odkaz k hodinkám na heurece. hodinky.heureka.cz/... V návodu nic není, taktéž na internetu jsem nic nenašel.

hujer123*
hodnocení

0x

Řekl bych, že desetinné dělení ciferníku je pro stopky pro měření desetin sekundy.

martin7778888
hodnocení

Stopky nevyužívají velkou vteřinovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]