Nejste přihlášen/a.
ETA 409 strašne hučí ked sa zapne ako to mám opravit
Dobrý den, já bych to viděl na výměnu uhlíků nebo ještě lepší by bylo koupit si novější vysavač. Zdravím!
To se opravit dá, ale jen tehdy, pokud jste šikovnej. Vysavač rozeberte a vyčistěte - ale pozor, ne takové to normální rozebrání a vyndání odnímatelných filtrů, ale - musíte rozebrat a vyndat motor a až tam uvidíte, co tam máte za svinec, který zcela a jednoznačně zabraňuje nasávání a odsávání vzduchu. Vsadím se, že vysavač ani netáhne, jen hučí - protože má prostě málo potřebného vzduchu, hltí se, když ho budete takto týrat - spálíte ho ! Rotor potřebuje se točit, točením nasává vzduch, když ho nemá - prostě se dusí..., pár vysavačů jsem čistil - tento tedy zrovna ne, ale všude to tak vesměs bylo ! Přimo uvnitř motoru bývá vnitřní ( nedostupný) molitanový filtr, který vypadá spíše jako filcová podložka z plstě! Ale možná se ve vašem případě mýlím, že všechno máte čisté - a hučí ...
To se vážně bavíme o tomto stroji: bazos.cz/... Nechat odpočívat v křemíkovém nebi. Svoje si už určitě odsloužil. A povolit peněženku a koupit nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.