Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafon heslo pro komunikaci

Od: lujs® odpovědí: 13 změna:

Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se dá získat heslo pro komunikaci s operátorem vodafonu?.?.?

Můj 90letej soused dostal kdysi telefon i s kartou od někoho z příbuzenstva a oni už teď neví kdo mu ho dal.

Zařizuju mu přechod k jinýmu operátorovi a aby mohl dostat nějakej kód pro opuštění operátora potřebuje znát to heslo. Jinak se s ním operátoři odmítají bavit.

Kdyby to šlo nějak změnit přes jejich samoobsluhu na internetu tak bych to udělal.

Děkuju za odpovědi.

doplněno 27.10.14 13:18:

Zapomněl sem dodat že se jedná o předplacenou kartu na kredit.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

1x

mám vodafone od dob Oskara...

Pokud jde o paušál a nemáte identifikátor, zastavte se s pánem, telefonem a občankou na pobočce vodafone...

honzacz*
hodnocení

1x

přenos čísla je celkem jednoduchý, poměrně dobře je to vysvětlené tady:

mobilni-operatori.eu/...

hodnocení

0x
Pokud je předplacená karta anonymní a nedokážete si vybavit heslo pro komunikaci, je potřeba si vzpomenout na poslední dobítí kreditu nebo donést kartu s imei, odkud byla simkarta vyloupnutá. Jiné možnosti již nejsou.
hodnocení

Bohužel sem mu všechny zprávy vymazal (takže poslední dobití taky nevíme) protože on je stejně nečte ani nepíše.

Jak by v tomhle mohl pomoct IMEI?.?.?

jmlc*

pokud je to předplacená karta, proč chcete převádět? Pořiďte nové číslo u nového operátora...není důvod řešit složitě - to jeho číslo asi nebude moc frekventované a v rodině si můžou číslo změnit ne?...

Poslední dobití bylo kuponem že? Nedobíjí si ani přes b.ú. ani kartou přes internet...

Pokud máte tu kartičku, odkud se odloupla simkarta při její koupi, tak to ve Vodafonu stačí místo hesla pro komunikaci (teď si nejsem jist, jestli je tam imei nebo jen číslo simkarty, ale to není důležité). Pokud jí už nenajdete, zbývá dobít kredit a poté zajít na pobočku a říct jim poslední dobítí. Pak je ale potřeba kredit spotřebovat, protože po přenosu by propadl.

hodnocení

JMLC: prostě chceme aby mu pokud je to možný zůstalo stejný číslo.

KONZACZ: nepotřebuju odkazy na to jak to zařídit. Potřebuju z vodafonu dostat to číslo !.!.!.!.!

jmlc*

Berte to jako nutné zlo - pokud neprokážete, že je karta vaše, nemůžete ji měnit... Je to ochrana každého uživatele. Pokud tedy nemáte žádné doklady o dobíjení (výpis z BÚ, kupony od dobíjení...), máte možnost zastavit se na pobočce operátora a s OP majitele podat žádost...

Pokud nemáte číslo potřebné ke změně a nechcete jít na pobočku, chcete jen radu a stejné číslo - můžete si tu psát třeba měsíc... nepředpokládám, že vám někdo poradí, jak ochranu operátora "obejít". Ono to pak totiž zavání i nekalými úmysli...

hodnocení

Já přece nechci radu jak někoho podvést !.!.!.! *zed* *zed*

Přece musí bejt možnost jak si změnit to heslo když sem to původní zapomněl !.!.!

jmlc*

tu možnost jsem napsal - osobně na pobočce - nebo tedy ještě hádat to 1234, 3333, 4444 ...

iz*

Luisi, zkuste se na to číslo přihlásit do webové samoobsluhy, v ní byste měl potřebné informace najít (Vodafone poskytuje téměř stejné služby i k předplaceným kartám).

ladinpraha*

Možná spíšl zaregistrovat na jméno (ale někoho, kdo pak bude se samoobsluhou schopen komunikovat). Budeš muset mít ten telefon, protože na něj pošlou kód pro přihlášení.

ertl
hodnocení

0x
Jednou jsem to resil na vodafone taky. Stacilo jim rict na ktera cisla se nejvice vola a po telefonu jsem to vyridil. Jinak zkuste nejdriv obligatni 1234 nebo podobne jednoduchou kombinaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]