Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
již týden zvažuji koupi nového telefonu,
zaujalo mne jich mnoho. Z minulosti mám negativní zkušenost se Samsungy (měl jsem 2 vlajkové lodi a 2 obyčejné)
a také mám pozitivní zkušenost se Sony (za tento rok už mám druhou Xperii M, jednu mi ukradli). Používal jsem také Alcatel - taktéž fajn telefon za rozumnou cenu.
Teď přemýšlím nad Applem, který jsem před rokem kupoval bývalé přítelkyni (5S) a je s ním dodnes velmi spokojená.
Kamarád mne také přemlouvá, ať do toho jdu.
Je to kouzelný telefon, to zajisté - má spoustu kvalit i kladů - ať už s odladěností systému, displejem, rychlostí apod.
Jen mi dělá starost výdrž baterie.
Zvažoval jsem ještě Samsung Galaxy S5 ale z toho mám velké obavy, že se po pár měsících začne sekat a nevydrží.
Máte někdo nějakou rozumnou radu, zda jít do iPhonu či ne?
Děkuji mnohokrát.
Z androidu bych osobně uvažoval o LG G3 32GB. Já jsem měl IPhone 4S 64 GB a teď mám iPhone 5S 32GB. Ono záleží k čemu iPhone používáte největší spotřebu baterie mají 3D hry. Při běžném používání baterie vydrží víc jak den. Výhodou iPhone je taky to, že ho prodáte za hodně peněz a je o něj zájem. Jedna z věcí která mě na iPhonu vadí je nedoladěnost iOS 8. Po určité době surfování po internetu musím iPhone vypnout a zapnout protože přestane načítat internetové stránky prostě data na internetu. To u iOS 7 tenhle problém nebyl. Jinak bych doporučoval aspoň iPhone s 32gb pamětí(i když 32gb mě osobně už zaké nestačí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.