Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
znáte nějaký dobrý program na odstranění žlutých očí z fotografie? Ideálně nějaký nenáročný a zdarma ke stažení nebo trial verzi. Mám několik pěkných fotek našeho pejska, ale kazí to ty žluté oči, na některých fotkách i žluto-oranžové. Předem děkuji za tipy
Dobrý den,
většina foto editorů má funkci "Redukce červených očí", ale ty vám ze zvířecích, jinak než červeně zbarvených očí udělají slušný paskvil. Pokud je to detail (foceno či zvětšeno z větší blízkosti), kde jsou oči hodně zřetelné, volil bych raději výměnu očí za nějaké vhodné z obrázku staženého např. z netu.
Jeden program, který vymění psí oči za jiné, jsem našla. Raději bych však nějaký, který dokáže tu žlotou barvu nějak utlumit. Přijde mi, že osobnost pejska zachyceného na fotografii by byla tak nějak potlačena, výměnou očí za nějaké vzorové, na psech je nejkrásnější právě ten jejich pohled. Bohužel nemůžu žádný takový program, který by to dokázal najít. Možná by to nějak šlo udělat v Photoshopu, ale ten nemám zakoupený ani s ním neumím zacházet. Možná stáhnout trial verzi, třeba by to šlo...ale nikdy jsem s photoshopem nepracovala :/
Já používám Zoner a tam lze v editoru najet na složku Efekty a poté zvolit Posun barev. Kliknu na tužku, tou následně kliknu na místo, které chci barevně změnit a pohraji si s odstínem, sytostí nebo světlostí. Předem je nutné ale v obrázku vyříznout např. polygonovým lasem obrys upravovaného místa (oči).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.