Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojim router prez LAN k TV-(PCMCIA)

Od: mikes* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím o radu jak propojit wifi router k tv? Mám v TV (LG 42 PG3000) lg.com/... ... V TV JE SLOT NA PCMCIA kartu, HDMI porty, USB(pouze k aktualizaci softwaru), Svideo..

Tuším, že by to mělo jít přez PCMCIA kartu s portem na LAN, ale dá se sehnat? nebo s PCMCIA kartou s nějakým wifi modulem se kterým se připojím na wifi? Je případně možnost HDMI kabel přez nějakou redukci propojit s routrem?

Kdyby někdo věděl budu vděčný ;)

Jak propojim router prez LAN k TV-(PCMCIA)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, sice se dělají PCMCIA síťový karty, ale ty jsou určený do notebooků. V televizi si myslím, že by nastaly problémy s ovladačema. Ta televize by tu kartu prostě neviděla, nebo možná i viděla, ale těžko by s ní dokázala pracovat.

Jen se ještě zeptám, proč chceš mít v televizi internet? Umí s ním pracovat?

Ale fungovalo by tohle. zive.cz/...

mikes*
hodnocení

Díky za info, televize by s připojením k internetu měla umět pracovat, myslel jsem si že by to mohlo fungovat na podobném systému LG SMART TV či něco podobného, ale asi je to blbost. Nevím k čemu tedy výrobce tuto možnost udává.. :(

Spíše bych potřeboval často přenést obraz z notasu nebo mobilu do tv a čekal jsem že když bude připojená k wifi mohu přes nějaký program obraz přenést bez kabelů.. Vím že přez HDMI, nebo RGB kabel to půjde ale spíš by mi to právě vyhovovalo bezdrátově :(

Jinak ten HDMI smart TV vypadá hodně zajímavě.

díky

Ten slot tam je na dékodovací modul. Třeba když máš kabelovku, dáš kartu do modulu, celý to strčíš do telky a už to sviští.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]