Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu jak propojit wifi router k tv? Mám v TV (LG 42 PG3000) lg.com/... ... V TV JE SLOT NA PCMCIA kartu, HDMI porty, USB(pouze k aktualizaci softwaru), Svideo..
Tuším, že by to mělo jít přez PCMCIA kartu s portem na LAN, ale dá se sehnat? nebo s PCMCIA kartou s nějakým wifi modulem se kterým se připojím na wifi? Je případně možnost HDMI kabel přez nějakou redukci propojit s routrem?
Kdyby někdo věděl budu vděčný
No, sice se dělají PCMCIA síťový karty, ale ty jsou určený do notebooků. V televizi si myslím, že by nastaly problémy s ovladačema. Ta televize by tu kartu prostě neviděla, nebo možná i viděla, ale těžko by s ní dokázala pracovat.
Jen se ještě zeptám, proč chceš mít v televizi internet? Umí s ním pracovat?
Ale fungovalo by tohle. zive.cz/...
Díky za info, televize by s připojením k internetu měla umět pracovat, myslel jsem si že by to mohlo fungovat na podobném systému LG SMART TV či něco podobného, ale asi je to blbost. Nevím k čemu tedy výrobce tuto možnost udává..
Spíše bych potřeboval často přenést obraz z notasu nebo mobilu do tv a čekal jsem že když bude připojená k wifi mohu přes nějaký program obraz přenést bez kabelů.. Vím že přez HDMI, nebo RGB kabel to půjde ale spíš by mi to právě vyhovovalo bezdrátově
Jinak ten HDMI smart TV vypadá hodně zajímavě.
díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.