Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám telefon Samsung galaxy xcover. Po nainstalování aplikace endomondo, jsem ji chtěl vyzkoušet, tak jsem šel na krátkou vycházku po rovině. Napočítalo mi to dvakrát větší vzdálenost než ve skutečnosti, průměrnou rychlost chůze asi 7,6 km/h, max 12,5 ,což je nesmysl a převýšení takové, že bych musel chodit min.po kopcích ( asi 200m).V čem může být chyba? Může to být vadným telefonem?
Endomondo nemám, mám nainstalovaný RunKeeper. Ale mám blbej nápad. Nemůže bejt chyba někde v nastavení? Přepočet kilometrů a mílí, resp. metrů a stop?
doplněno 26.10.14 12:14:Rádo se stalo, byl to jen nápad. Zajímavé, že trasu to kreslí dobře, ale počítá blbě. Lze v Endomondu zobrazit výškový profil? Jediný způsob, jak ty kilometry poskládat na trasu je kmitat nahoru a dolů. Ale tomu zase neodpovídá to převýšení - 200m. Muselo by to být víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.