Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unroot telefonu JAK?

Od: hanesz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, koupil jsem si telefon telefon Huawei Ascend y530 tzv. z druhé ruky. Funguje v pořádku ale předchozí majitel mi říkal, že je v něm nahrán nějaký root. Trochu mi to vysvětloval ale nějak jsem to nepobral. V PC a telefonech se moc nevyznám.

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit jak root vrátit abych měl telefon v původním stavu? Tovární nastavení nepomůže?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

Nechte to tak. Až vám polezou na nervy reklamy na webových stránkách a reklamy, které všude strká google, tak díky rootu máte více možností jak je blokovat.

tomibender*
hodnocení

0x

Proč to dělat?Takhle máte mnohem víc možností v nastavení až se s tím seznámíte a ničemu to nevadí. Jediný problém by byl, pokud byste ho reklamoval v obchodě, ale ani tam už většinou nebývá problém.

hanesz*
hodnocení

Právě z důvodu reklamace, protože ten telefon není starý. Navíc jsem úplně obyčejný uživatel, který to k ničemu nevyužije. A kdybych někdy musel dávat telefon na reklamaci, tak ať s tím nemám zbytečné starosti.

stirecek*
hodnocení

0x
Vrátit to jde. Musí se tam nahrát původní verze. Tovární nastavení nepomůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]