Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s následnou instalací na GooglePlay

Od: okir odpovědí: 7 změna:

zdravím rádce a prosím o radu jak na následnou instalaci přes GooglePlay. Jde mi o to že když nainstaluji přes GP aplikaci a pak ji odinstaluji ve founu tak už nejde nainstalovat znovu - nabídka na GP říká že aplikace je už naistalována a není možnost instalace podruhé. Jak říct na GP - moje instalace že tato app už ve founu není?

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je telefon připojen po odinstalaci k internetu?
okir
hodnocení

je přes wifi

dericcaster*
hodnocení

0x

Pokud jste nainstaloval aplikaci, pak je u ní na GP tlačítko instalováno, které tam zůstane i po jejím odstranění z telefonu. Pro opětovnou instalaci, stačí kliknout, právě na to tlačítko Instalováno a app se nainstaluje znovu.

okir
hodnocení

díky, tj. když byla apka jednou nainstalována, informace o tom zůstane na seznamu nainstalovaných navždy anebo se nechá nějak odmazat?

Najděte na GP "Moje aplikace" tam jdou vymazat.
okir
hodnocení

právě v tom je problém, takovou funkci jsem tam nenašel

stirecek*
Nastavení - aplikace-správa aplikací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]