Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdvojka micro usb

Od: tomik36 odpovědí: 6 změna:

Ahojte,mám mobil a mám micro usb port v mobilu.Koupil jsem si spojku:micro usb samec->samici hdmi,a potřeboval bych ještě před tu spojku dát něco jako:micro usb samec->2x micro usb samice.Potřeboval bych to např. abych si spojil hdd a zároveň hdmi.Moc Vás prosím neznáte nějakou tu rozdvojku nejlépe v CZ obchodě eshop,kde bych to sehnal?Děkuji
Hezký večer

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

a vy to pak budete připojovat k TV nebo k čemu?

hodnocení

0x

Ten USB port to nezvládne, snažit se použít mobil jako HDD přehrávač s HDMI výstupem pomocí jednoho mikroUSB je docela úlet :-D

praivo*

To ano, to je spíš práce pro Raspberry Pi a XBMC.

tomik36
hodnocení

Tak promiňte ze mě něco zajima.
Určitě máš přechodku microUSB-na klasiku USB. Tak do ní píchni USBhub za dvě stovky a máš hned 4 volný pozice k experimentům. U tabletů kde je jen jeden výstup usb se to taky tak dělá. I když ty lepší mají vedle usb i HDMI.

totak:

experimentovat může, ale co s tím HDMI, které u toho mobilu jede přes micro USB konektor?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]